admin

Zvanično otvaranje Kluba Advokata Vojvodine

Poštovane kolege,

Pozivamo Vas da prisustvujete zvaničnom otvaranju Kluba Advokata Vojvodine, koje će se održati u četvrtak, 29.03.2018. godine sa početkom ne pre 20:30h i u petak, 30.03.2018. godine sa početkom u 20:00h. Klub će oba dana biti otvoren od 17:00h.

Otvaranje će uveličati Novosadski pop hor radio, čiji je član advokat Momčilo Mitrevski, dok će se otvaranju nakon predstave koja se održava u Novosadskom pozorištu pridružiti i akteri, učesnici i muzičari predstave “Jami Distrikt” koja je ušla u selekciju Sterijinog pozorja, i to: režiser Kokan Mladenović, glumice Isidora Simijonović, Jelena Graovac i Nina Nešković, kao i muzičari Jamal Al Kiswani i Marko Grubić.

Zvanično otvaranje se nastavlja u petak, 30.03.2018. godine kada će se održati parti uz muziku koju će puštati DJ, naš kolega, advokat Djordje Jeftić.

Advokatska komora Vojvodine je donela odluku da posle duže vremena ponovo aktivira svoj klub, nekadašnji Drezvej. On će započeti svoj novi život pod nazivom Klub Advokata Vojvodine. Ovaj prostor će biti rezervisan samo za članove AKV, dakle, biće zatvorenog tipa.

Svrha postojanja i rada kluba su pre svega kolegijalna druženja, održavanje kulturnih manifestacija, organizovanje stručnih rasprava i drugih neformalnih skupova. Na facebook stranici Kluba biće objavljivano radno vreme, raspored programa i najave događaja.

https://www.facebook.com/klubadvokata/

Svi advokati i advokatski pripravnici upisani u imenik AKV su dobrodošli. Na pravila ponašanja i odevanja gostiju kluba primenjivaće se Kodeks profesionalne etike advokata, odnosno Pravila kluba koja su ovde objavljena.

Pravila Kluba Advokata Vojvodine

Nadamo se da ćemo izvan kancelarija i sudnica na ovom mestu moći da se bolje upoznamo, razmenimo mišljenja i ideje i opustimo se od svakodnevnih obaveza.

Zato Vas pozivamo da nam se pridružite i pomognete da naš zajednički klub postane mesto na koje ćemo svi rado dolaziti. Svi Vaši predlozi i sugestije, posebno u odnosu na budući program, kao i lično učešće u istom, biće dobrodošli.

Odbor Kluba