О клубу

Адвокатска комора Војводине је донела одлуку да после дуже времена поново активира свој клуб, некадашњи Дрезвеј. Он је започео свој нови живот под називом Клуб Адвоката Војводине. Овај простор је резервисан само за чланове АКВ, дакле, затвореног је типа.

Сврха постојања и рада клуба су пре свега колегијална дружења, одржавање културних манифестација, организовање стручних расправа и других неформалних скупова. На фацебоок страници Клуба објављују се радно време, распоред програма и најаве догађаја.

facebook.com/klubadvokata/

Сви адвокати и адвокатски приправници уписани у именик АКВ су добродошли. На правила понашања и одевања гостију клуба примењује се Кодекс професионалне етике адвоката, односно Правила клуба која су овде објављена.

Правила Клуба Адвоката Војводине

Надамо се да ћемо изван канцеларија и судница на овом месту моћи да се боље упознамо, разменимо мишљења и идеје и опустимо се од свакодневних обавеза.

Зато Вас позивамо да нам се придружите и помогнете да наш заједнички клуб постане место на које ћемо сви радо долазити. Сви Ваши предлози и сугестије, посебно у односу на будући програм, као и лично учешће у истом, су добродошли.

Одбор Клуба