Uroš Pajić

INGPRO – Упутство за регистрацију и активирање корисничких налога, чланова АКВ

Право на захтев за регистрацију корисничког налога за издање ИНГ-ПРО Прописи.нет ПЛУС и његово активирање имају искључиво чланови Адвоктастке коморе Војводине.
Адвокати којима је истекла претходна претплата, НЕ МОРАЈУ СЕ ПОНОВО РЕГИСТРОВАТИ, него се јавити за активирање издања регионалном менаџеру продаје Ивани Кнежевић, на тел: 063/8600-325.

Члан Адвокатске коморе Војводине који никада раније није користио издање, потребно је да оде на одговарајућу интернет адресу (у наставку текста) и попуни тражене податке у захтеву за регистрацију.

Поред осталих тражених података, наглашавамо:

  1. да би регистрација била успешна (активирана) потребно је да у пољу за мејл адресу обавезно наведете исту мејл адресу која се налази и у именку на сајту Адвокатске коморе Војводине,
  2. у последњем пољу захтева за регистрацију, под називом “Код“, потребно је да се упише скраћеница “АКВ“ како би се новорегистровани члан придружио групи Адвокатске коморе Војводине.

Техничка подршка ИНГ-ПРО-а, ће након пријема захтева за регистрацију, извршити проверу регистрованог члана са ажурним списком свих чланова Адвокатске коморе Војводине објављеним на сајту, и у најкраћем року активирати конкретан кориснички налог о чему ће члан добити информацију на мејл адресу коју је унео у захтеву за регистрацију.

Кликом на линк у наставку започните регистрацију:

https://pn2.propisi.net/Home/UserRequest

Упутство у пдф формату, видео упутство као и комплетна презентација за коришћење електорнског издања налазе се у оквиру корисничког налога (у издању) а можете им приступити и кликом на следећи линк:

http://dopuna.ingpro.rs/Korisnickouputstvo/Korisnickouputstvo.html

За сваки вид помоћи можете нас контактирати на телефон 011/2836-884, радним данима од 8-16 часова или преко контакт форме – Контакт