Dusan Belic

Трибина “Споразуми јавног тужиоца и окривљеног и одлагање кривичног гоњења” 24.11.2021. (среда) у 19,00 часова

Академија Адвокатске коморе Војводине, Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије и Мисија ОЕБС-а у Србији организују трибину на тему

“Споразуми јавног тужиоца и окривљеног и одлагање кривичног гоњења”

Трибина ће бити одржана 24. новембра 2021. године (среда) од 19 до 20:30 часова у Адвокатској комори Војводине у Новом Саду, ул.Змај Јовина бр.20/I.

Разговор ће водити и на питања учесника одговарати адвокати Владимир Бељански, Александар Поповић, Југослав Тинтор и Александра Лучић Пфајфер, заменик Вишег јавног тужиоца у Новом Саду.

Модератор: Владимир Ђурђевић, адвокат у Новом Саду и в.д. председника Већа предавача Академије АКВ.

Циљ трибине је да адвокати, кроз разговор са колегама и размену искустава, унапреде знања и вештине потребне за заступање у кривичном поступку.

Свим учесницима препоручујемо да пре трибине погледају снимак дискусије на тему којој је посвећен, доступан на YouTube каналу Адвокатске академије АКС.

Уједно препоручујемо и Приручник за поступање адвоката у кривичном поступку, чији су аутори адвокати Владимир Бељански, др Вељко Делибашић и Југослав Тинтор, а издавачи Мисија ОЕБС-а у Србији и Адвокатска комора Србије. У пдф формату можете га преузети овде.