Uroš Pajić

Семинар “Слобода изражавања и слобода медија” у Вршцу

Адвокатска комора Србије реализује у сарадњи са Саветом Европе семинар “Слобода изражавања и слобода медија”.

За чланове Адвокатске коморе Београда и Адвокатске коморе Војводине семинар се одржава 25/26.01.2019. у хотелу Вила Брег у Вршцу.

Трошкови учешћа на семинару (хотелски смештај, предаваче,материјале за семинар и трошкове превоза) обезбеђени су од стране Савета Европе.

До сада су одржана два семинара: у Нишу за чланове адвокатских комора Ниш, Пожаревац и Зајечар, као и семинар у Шапцу за чланове адвокатских комора Чачак, Шабац и Крагујевац.

Број учесника на сваком семинару је био 30, а број учесника по коморама је био сразмеран укупном броју чланова тих комора.

Најкасније до 15 јануара 2019. Адвокатској комори Србије треба доставити имена 10 чланова Адвокатске коморе Војводине који би учествовали на семинару са бројевима телефона и мејл адресама.

Преостали број учесника семинара биће чланови Адвокатске коморе Београда, а сразмерно броју чланова коморе.

Након попуне списка учесника семинара из АК Војводине, учесницима семинара биће достављене потпуне информације везано за учешће на семинару.

У прилогу достављамо нацрт агенде за семинар у Шапцу, ради информисања о темама и начину реализације семинара.

ПОЗИВАМО ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ КОЛЕГИНИЦЕ/КОЛЕГЕ ДА СЕ ПРИЈАВЕ НА МЕЈЛ АК ВОЈВОДИНЕ akvojvodine@akv.org.rs (уз навођење броја телефона и мејл адресе) ДО 15.ЈАНУАРА 2019. године.

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЋЕ БИТИ МОГУЋЕ ДО ПОПУНЕ ПРЕДВИЂЕНОГ БРОЈА УЧЕСНИКА ИЗ АК ВОЈВОДИНЕ.

Нацрт агенде за семинар у Шапцу