Uroš Pajić

Позив за пријаву за Адвокатске спортске игре 28.05.2023.

Поштоване колегинице и колеге,

Комисија за спорт Адвокатске коморе Војводине Вас позива да се пријавите и учествујете на Другим “Адвокатским спортским играма” које ће бити одржане 28.05.2023. године са почетком у 10 часова.

Игре ће се одржати на две локације и то, Спортско-рекреативни центар „МАР.УК“, Ул. Новосадског сајма бр. 37, Нови Сад и Тенис клуб “Сајмиште”, Ул. Новосадског сајма бр. 62, Нови Сад (прекопута МАР.УК-а).

Адвокати и адвокатски приправници, могу се пријавити за фудбал, баскет, тенис и одбојку. Тенис и одбојка су отворени за женску, а тенис, фудбал и баскет за мушку конкуренцију. За екипне спортове предвиђен је следећи формат екипа: фудбал 4+1 и 2 измене, баскет 3 + 1 измена и одбојка 6 играча. Тенис је предвиђен да се игра у сингл формату.

Адвокатске спортске игре су замишљене као такмичење између огранака у оквиру АКВ, шодно чему и чланови екипе морају бити из истог огранка.

Котизација за сваког учесника (појединца) је 1.000 РСД. Уплата котизације се врши на рачун Адвокатске коморе Војводине број 340-11026454-90, где се као сврха уплате наводи “Уплата котизације за АСИ”. Износ прикупљен од котизације биће уплаћен у хуманитарне сврхе.

Сви заинтересовани за учешће могу се пријавити електронским путем на е-маил адресу Комисије за спорт АКВ: akvkomisijazasport@gmail.com

У пријави се наводи спорт за који се пријављује, име и презиме, огранак, величина мајице, број легитимације и број телефона. Пријаве су екипне или појединачне.

За екипне спортове ако се пријављује екипа, пријаву достављају капитени, где ће навести тражене податке за сваког члана екипе. У случају да пријављена екипа нема довољно чланова по предвиђеном формату, места ће бити попуњена по редоследу пријаве из истог огранка АКВ. Исто тако, ако члан нема екипу, подноси појединачну пријаву са траженим подацима па ће екипа бити формирана са другим појединачно пријављеним члановима. Листа са екипама биће објављена три дана пре такмичења.

Након проглашења победника, предвиђено је дружење у СРЦ „МАР.УК“.

Рок за подношење пријава и уплату котизације је 15.05.2023. године. Накнадно примљене пријаве неће бити разматране.

За више информација можете позвати 069 624 267 и 064 115 77 27.

 

Спортски поздрав,

Комисија за спорт АКВ