Dusan Belic

Позив за седницу Одбора адвокатских приправника 17.06.2021. године.

Обавештавају се адвокатски приправници Адвокатске коморе Војводине да ће се

дана 17.06.2021. године са почетком у 14.00 часова, у просторијама Адвокатске коморе Војводине, у Новом Саду, Змај Јовина 20/I, одржати изборна седница Одбора адвокатских приправника АКВ.

На заказаној седници предвиђено је спровођење избора за седам (7) нових чланова Извршног одбора Одбора адвокатских приправника АКВ.

Позивају се сви адвокатски приправници са територије Адвокатске коморе Војводине, који су заинтересовани да се кандидују на место члана Извршног одбора, а који су на адвокатско-приправничкој вежби провели најмање три месеца, да то учине тако што ће послати своју биографију и број адвокатско-приправничке легитимације, на имејл адресу: odborpripravnika.akv@gmail.com.

У складу са одредбом члана 94 Статута Адвокатске коморе Војводине и члана 4 Правила о раду Одбора адвокатских приправника, позивају се сви адвокатски приправници са територије Адвокатске коморе Војводине, да присуствују заказаној седници ради избора нових чланова Извршног одбора адвокатских приправника Адвокатске коморе Војводине.