Dusan Belic

Позив на изборну седницу Одбора адвокатских приправника

Поштоване колегинице и колеге чланови Одбора адвокатских приправника,

обавештавамо вас да је изборна седница Одбора адвокатских приправника заказана за 20.12.2022. године са почетком у 17 часова у просторијама Адвокатске коморе Војводине.

У складу са чл. 4. Правила о раду Одбора адвокатских приправника, сви адвокатски приправници уписани у Именик адвокатских приправника АКВ чине Одбор адвокатских приправника. Стога су сви адвокатски приправници позвани да присуствују седници и искористе своје право гласа за 7 (седам) чланова Извршног одбора који ће се бирати на период од једне године.

У складу са чланом 13. став 3. Правила о раду, за члана Извршног одбора могу бити бирани сви адвокатски приправници који су уписани у Именик адвокатских приправника АКВ најмање 3 (три) месеца.

Позивамо све заинтересоване да поднесу кандидатуру за чланство у Извршном одбору најкасније до 04.12.2022. године, слањем биографије, броја приправничке легитимације и имена адвоката принципала, електронским путем на званичну адресу Одбора адвокатских приправника odborpripravnika.akv@gmail.com.

С поштовањем,
Извршни одбор Одбора адвокатских приправника АКВ