Dusan Belic

Он-лине семинар на тему “Заступање жртава тортуре и других облика злостављања” 13. децембра у 18 часова преко Zoom платформе

AKS i OEBS

Адвокатска академија Адвокатске коморе у Србије, у сарадњи са Мисијом ОЕБС-а у Србији, организује онлајн семинар на тему “Заступање жртава тортуре и других облика злостављања“, који ће бити одржан 13. децембра у 18 часова, преко Zoom платформе. Циљ семинара је да адвокати, кроз разговор са колегама и размену искустава, унапреде знања потребна за заступање жртава злостављања у кривичном, парничном, поступку пред Уставним судом или пред Европским судом за људска права и добију практичне савете за ефикасно коришћење релевантних правних стандарда и судске праксе.

Разговор ће водити и на питања учесника одговарати Виктор Јухас Ђурић, адвокат у Суботици, и Жарко Марковић, правни саветник у Мисији ОЕБС-а у Србији.

Заинтересовани адвокати и адвокатски приправници пријаве могу послати до 10. децембра на адресу a.k.srbije@gmail.com. После пријављивања добиће линк за семинар и упутства за коришћење Zoom-а.

Свим учесницима препоручујемо да погледају и снимак дискусије на тему којој је посвећен, који је доступан на YouTube каналу Адвокатске академије.