Dusan Belic

Onlajn seminar “Glavni pretres i pravni lekovi” u aprilu u organizaciji Advokatske akademije AKS i Misije OEBS-a u Srbiji

Адвокатска академија Адвокатске коморе у Србије, у сарадњи са Мисијом ОЕБС-а у Србији, организује онлајн семинар на тему “Главни претрес и правни лекови”. Циљ семинара је да адвокати, кроз разговор са колегама и размену искустава, унапреде знања и вештине потребне за заступање у кривичном поступку и добију практичне савете за ефикасно коришћење процесних гаранција и релевантне судске праксе.

Предавачи ће бити Јасмина Микић и Тијана Костић а семинар ће бити одржан у следећим терминима:

  • 12. априла 2021. у 18 часова;
  • 14. априла 2021. у 18 часова;

Заинтересовани адвокати и адвокатски приправници пријаве могу послати на адресу a.k.srbije@gmail.com, најкасније до 09.04.2021. године, у назнаку за који термин се пријављују.

Семинар ће бити одржан преко Зоом онлине платформе. Почеће кратким уводом предавача који ће затим одговарати на питања учесника. Свим учесницима препоручујемо да пре семинара погледају снимак дискусије на тему којој је посвећен, који можете пронаћи на следећем линку.

Колегама препоручујемо и Приручник за поступање адвоката у кривичном поступку, чији су аутори адвокати Владимир Бељански, др Вељко Делибашић и Југослав Тинтор, а издавачи Мисија ОЕБС-а у Србији и Адвокатска комора Србије. Приручник у пдф формату можете преузети овде.