Dusan Belic

Курс учења на даљину под називом “Имовинска права и Европска конвенција о људским правима (ЕКЉП)”

АКВ у сарадњи са Канцеларијом Савета Европе у Београду организује бесплатан курс учења на даљину под називом “Имовинска права и Европска конвенција о људским правима (ЕКЉП)”.

Трајање курса: 12 недеља

Предавачица: Биљана Сладојевић Милатовић, некадашња правница у Европском суду за људска права.

Учесници ће бити дужни да се укључе онлине на курс једном недељно у трајању од 1.5.сат. Курсу се приступа отварањем налога на ХЕЛП платформи за електронско учење:
http://help.elearning.ext.coe.int/login/index.php

Курс је намењен адвокатима и адвокатским приправницима.

Курс је настао у оквиру Европског програма Савета Европе за образовање правника у области људских права (ХЕЛП), којим се пружа подршка државама чланицама Савета Европе у спровођењу Европске конвенције о људским правима на националном нивоу.

Током курса, полазници ће се упознати са важећим стандардима имовинског права и пољем њихове примене кроз разумевање домена члана 1 Протокола 1 ЕКЉП. Сваке недеље обрађиваће се другачији модул курса, током којих ће полазници добити материјал за читање који се састоји од интерактивних елемената, питања, видео материјала и анимираних слајдова.

Ради евидентирања броја заинтересованих, молимо колеге који желе да похађају курс да своје пријаве доставе на akv.akademija@gmail.com закључно са 20.9.2019.

Даље информације о курсу садржане су у документу “Хелп ин 3 Степс” а додатна објашњења о курсу можете добити од адвоката Исидоре Николић Савин (ins@nikolicsavin.com).