Uroš Pajić

INGPRO – Uputstvo za registraciju i aktiviranje korisničkih naloga, članova AKV

Pravo na zahtev za registraciju korisničkog naloga za izdanje ING-PRO Propisi.net PLUS i njegovo aktiviranje imaju isključivo članovi Advoktastke komore Vojvodine.
Advokati kojima je istekla prethodna pretplata, NE MORAJU SE PONOVO REGISTROVATI, nego se javiti za aktiviranje izdanja regionalnom menadžeru prodaje Ivani Knežević, na tel: 063/8600-325.

Član Advokatske komore Vojvodine koji nikada ranije nije koristio izdanje, potrebno je da ode na odgovarajuću internet adresu (u nastavku teksta) i popuni tražene podatke u zahtevu za registraciju.

Pored ostalih traženih podataka, naglašavamo:

  1. da bi registracija bila uspešna (aktivirana) potrebno je da u polju za mejl adresu obavezno navedete istu mejl adresu koja se nalazi i u imenku na sajtu Advokatske komore Vojvodine,
  2. u poslednjem polju zahteva za registraciju, pod nazivom “Kod“, potrebno je da se upiše skraćenica “AKV“ kako bi se novoregistrovani član pridružio grupi Advokatske komore Vojvodine.

Tehnička podrška ING-PRO-a, će nakon prijema zahteva za registraciju, izvršiti proveru registrovanog člana sa ažurnim spiskom svih članova Advokatske komore Vojvodine objavljenim na sajtu, i u najkraćem roku aktivirati konkretan korisnički nalog o čemu će član dobiti informaciju na mejl adresu koju je uneo u zahtevu za registraciju.

Klikom na link u nastavku započnite registraciju:

https://pn2.propisi.net/Home/UserRequest

Uputstvo u pdf formatu, video uputstvo kao i kompletna prezentacija za korišćenje elektornskog izdanja nalaze se u okviru korisničkog naloga (u izdanju) a možete im pristupiti i klikom na sledeći link:

http://dopuna.ingpro.rs/Korisnickouputstvo/Korisnickouputstvo.html

Za svaki vid pomoći možete nas kontaktirati na telefon 011/2836-884, radnim danima od 8-16 časova ili preko kontakt forme – Kontakt