Dusan Belic

Tribina “Sporazumi javnog tužioca i okrivljenog i odlaganje krivičnog gonjenja” 24.11.2021. (sreda) u 19,00 časova

Akademija Advokatske komore Vojvodine, Advokatska akademija Advokatske komore Srbije i Misija OEBS-a u Srbiji organizuju tribinu na temu

“Sporazumi javnog tužioca i okrivljenog i odlaganje krivičnog gonjenja”

Tribina će biti održana 24. novembra 2021. godine (sreda) od 19 do 20:30 časova u Advokatskoj komori Vojvodine u Novom Sadu, ul.Zmaj Jovina br.20/I.

Razgovor će voditi i na pitanja učesnika odgovarati advokati Vladimir Beljanski, Aleksandar Popović, Jugoslav Tintor i Aleksandra Lučić Pfajfer, zamenik Višeg javnog tužioca u Novom Sadu.

Moderator: Vladimir Đurđević, advokat u Novom Sadu i v.d. predsednika Veća predavača Akademije AKV.

Cilj tribine je da advokati, kroz razgovor sa kolegama i razmenu iskustava, unaprede znanja i veštine potrebne za zastupanje u krivičnom postupku.

Svim učesnicima preporučujemo da pre tribine pogledaju snimak diskusije na temu kojoj je posvećen, dostupan na YouTube kanalu Advokatske akademije AKS.

Ujedno preporučujemo i Priručnik za postupanje advokata u krivičnom postupku, čiji su autori advokati Vladimir Beljanski, dr Veljko Delibašić i Jugoslav Tintor, a izdavači Misija OEBS-a u Srbiji i Advokatska komora Srbije. U pdf formatu možete ga preuzeti ovde.