admin

Седница одбора адвоkатсkих приправниkа аkв заkазана за 13.12.2018. Године у 15 часова

У складу са одредбом члана 95. Статута Адвокатске коморе Војводине, Извршни одбор адвокатских приправника Адвокатске коморе Војводине
Сазива
Редовну седницу Одбора адвокатских приправника Адвокатске коморе Војводине у Новом Саду

за

четвртак, 13.12.2018. године у 15 часова,

у просторијама Адвокатске коморе Војводине, Змај Јовина 20/И

са следећим

Дневним редом:

 1. Усвајање дневног реда
 2. Извештај Председника Извршног одбора адвокатских приправника АKВ
 3. Доношење одлуке о избору представника адвокатских приправника у Скупштини Адвокатске коморе Војводине
 4. Утврђивање тренутног стања у обављању адвокатско приправничке вежбе на територији АKВ
 5. Предлози за унапређење обављања адвокатско приправничке вежбе
 6. Разно

С обзиром на садржину предвиђеног дневног реда седнице и питањима о којима ће се расправљати Извршни одбор адвокатских приправника АKВ, у складу са одредбом члана 94. Статута Адвокатске коморе Војводине и члана 4. Правила о раду Одбора адвокатских приправника, позива све адвокатске приправнике са територије Адвокатске коморе Војводине да присуствују заказаној седници ради давања мишљења и предлога за даљи рад Извршног одбора и побољшања положаја адвокатских приправника, а посебно због учешћа у доношењу одлуке о избору представника адвокатких приправника у Скупштини Адвокатске коморе Војводине.

1 коментар

 1. Историјски гледано, имовина се показала као једна од најефикаснијих инвестиција classes.As сами инвеститори у некретнине, провели смо године инвестирања са традиционалним приступом, само да видимо већину профита од ових инвестиција које једу неефикасност, непотребни трошкови и посредници који су додали мало вриједности.Уплашени старим начином обављања послова, почели смо Монеци са једноставном идејом да користимо технологију да редефинишемо како људи улажу у некретнине-смањење трошкова, побољшање квалитета и проширење приступа.Наишли смо на добар део скептика, укључујући и професионалце из индустрије који су нам рекли да је наша идеја немогућа.
  Испоставило се да су погрешили.Идеја је једноставна, али моћна.
  Узмите квалитетну инвестициону класу и учините га доступним свима кроз једну једноставну, ефикасну и транспарентну платформу. У Монецију стављамо наше инвеститоре на прво место, поента.Добродошли у будућност инвестирања!
  https://clck.ru/M8KCo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *