admin

Predstavnici AKV na Konferenciji o Ustavnim izmenama

Predstavnici AKV advokati Tanja Arsić i Arpad Zavarko učestvovali su dana 11.10.2017. godine na Konferenciji za novinare koju je u Medija Centru organizovalo Društvo sudija Srbije.

Na Konferenciji je zauzet stav da je neophodna javna i otvorena debata o planiranim izmenama Ustava Srbije, koje se odnose na pravosuđe, da bi se ostvario glavni cilj – potpuna nezavisnost i samostalnost pravosudnih organa i eliminisanje političkog uticaja na pravosuđe.

 

Beograd, 11. oktobra 2017. – Konferencija “Ustavne izmene – Polazne osnove za uspesnu reformu pravosudja” u Medija Centru koju organizuju Drustvo sudija Srbija, Udruzenje javnih tuzilaca i zamenika javnih tuzilaca Srbije i Centar za pravosudna istrazivanja.

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

 

 

Beograd, 11. oktobra 2017. – Konferencija “Ustavne izmene – Polazne osnove za uspesnu reformu pravosudja” koju organizuju Drustvo sudija Srbija, Udruzenje javnih tuzilaca i zamenika javnih tuzilaca Srbije i Centar za pravosudna istrazivanja. Sleva nadesno: clan UO Udruzenja tuzilaca Srbije Nenad Stefanovic, predsednik Upravnog odbora Udruzenja javnih tuzilaca Radovan Lazic, predsednica Drustva sudija Srbije Dragana Boljevic i predsednik Upravnog odbora Centra za pravosudna istrazivanja (CEPRIS) Miodrag Majic na konferenciji.

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

Beograd, 11. oktobra 2017. – Konferencija “Ustavne izmene – Polazne osnove za uspesnu reformu pravosudja” koju organizuju Drustvo sudija Srbija, Udruzenje javnih tuzilaca i zamenika javnih tuzilaca Srbije i Centar za pravosudna istrazivanja. Sekretar Drzavnog veca tuzilaca Tomo Zoric (2D) na konferenciji.

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg