Dusan Belic

Poziv za sednicu Odbora advokatskih pripravnika 17.06.2021. godine.

Obaveštavaju se advokatski pripravnici Advokatske komore Vojvodine da će se

dana 17.06.2021. godine sa početkom u 14.00 časova, u prostorijama Advokatske komore Vojvodine, u Novom Sadu, Zmaj Jovina 20/I, održati izborna sednica Odbora advokatskih pripravnika AKV.

Na zakazanoj sednici predviđeno je sprovođenje izbora za sedam (7) novih članova Izvršnog odbora Odbora advokatskih pripravnika AKV.

Pozivaju se svi advokatski pripravnici sa teritorije Advokatske komore Vojvodine, koji su zainteresovani da se kandiduju na mesto člana Izvršnog odbora, a koji su na advokatsko-pripravničkoj vežbi proveli najmanje tri meseca, da to učine tako što će poslati svoju biografiju i broj advokatsko-pripravničke legitimacije, na imejl adresu: odborpripravnika.akv@gmail.com.

U skladu sa odredbom člana 94 Statuta Advokatske komore Vojvodine i člana 4 Pravila o radu Odbora advokatskih pripravnika, pozivaju se svi advokatski pripravnici sa teritorije Advokatske komore Vojvodine, da prisustvuju zakazanoj sednici radi izbora novih članova Izvršnog odbora advokatskih pripravnika Advokatske komore Vojvodine.