admin

O klubu

Advokatska komora Vojvodine je donela odluku da posle duže vremena ponovo aktivira svoj klub, nekadašnji Drezvej. On je započeo svoj novi život pod nazivom Klub Advokata Vojvodine. Ovaj prostor je rezervisan samo za članove AKV, dakle, zatvorenog je tipa.

Svrha postojanja i rada kluba su pre svega kolegijalna druženja, održavanje kulturnih manifestacija, organizovanje stručnih rasprava i drugih neformalnih skupova. Na facebook stranici Kluba objavljuju se radno vreme, raspored programa i najave događaja.

https://www.facebook.com/klubadvokata/

Svi advokati i advokatski pripravnici upisani u imenik AKV su dobrodošli. Na pravila ponašanja i odevanja gostiju kluba primenjuje se Kodeks profesionalne etike advokata, odnosno Pravila kluba koja su ovde objavljena.

Pravila Kluba Advokata Vojvodine

Nadamo se da ćemo izvan kancelarija i sudnica na ovom mestu moći da se bolje upoznamo, razmenimo mišljenja i ideje i opustimo se od svakodnevnih obaveza.

Zato Vas pozivamo da nam se pridružite i pomognete da naš zajednički klub postane mesto na koje ćemo svi rado dolaziti. Svi Vaši predlozi i sugestije, posebno u odnosu na budući program, kao i lično učešće u istom, su dobrodošli.

Odbor Kluba