Uroš Pajić

Једнодневни излет на Летенку – 09.06.2024. године

Поштоване колегинице и колеге,

Комисија за спорт Адвокатске коморе Војводине Вас позива да се пријавите и учествујете у једнодневном излету на Летенку у Националном парку „ Фрушка гора“ који ће се одржати 9. јуна 2024. године.

На излетишту биће могућност самоорганизовања и учествовања у више спортова:

  • Баскет / кошарка
  • Бадминтон
  • Пикадо
  • Шах
  • Стони тенис

У 11,00 часова заинтересовани крећу у организовану лагану шетњу Националним парком кружном стазом према Шуљаму у дужини од око 8км – свако ће имати могућност да се у било ком тренутку упути назад ка излетишту или стазу скрати и прилагоди својим физичким могућностима.

Сатница (оквирно):
10,00ч окупљање и доручак ( мекике, крофне са џемом и чај ) испред павиљона Летенке
11,00ч полазак у шетњу или учествовање у игри у неким од наведених спортова
14,00ч ручак ( роштиљ, мешано месо и салата )
17,00ч крај програма

 

БИТНО:

сви учесници треба да понесу своје пиће. На Летенци не постоји пијаћа вода, продавница нити могућност да се ишта купи у ресторану. Долазак и превоз је индивидалан. Паркинг је обезбеђен испред просторија излетишта. АКВ обезбеђује храну и реквизите за игру. Учесници на своју одговорност учествују у шетњи и играма. Игре су рекреативног карактера на сопствену одговорност. У случају кише, учесницима ће бити обезбеђено дружење у просторијама излетишта.

 

Сви заинтересовани адвокати и адвокатски приправници АКВ за учешће, на излет могу да поведу своју децу и супружника. Пријава се врши електронским путем на е-маил адресу Комисије за спорт АКВ: akvkomisijazasport@gmail.com у периоду од 15.05.2024.г до 27.05.2024.г.
У пријави је потребно навести име, презиме, број легитимације, мејл адреса, број телефона, огранак и обавезно нагласити број деце и име супружника због организације оброка.

За више информација позвати на број 064 22 66 446 – адвокат Иван Белић или 064 342 70 45 – адвокат Данијела Седмаков